Post by oltitococu on Mar 16, 2022 21:19:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn German Language visually ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn German Language visually IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключи (повече примогеми) ▞▞▞
▞▞▞ Learn German Language visually 2022 version ▞▞▞
Das е черва
Подготвяме се да отидем в Германия в област, която граничи с Франция. Толкова съм развълнуван, че това приложение предлага множество езици и по начин, който наистина помага. Също така съм развълнуван, че самоанецът беше добавен към списъка, тъй като аз съм самоанец и родителите ми са с мен, за да ми помогнат в свободното владеене. Ако се интересувате от изучаване на езици или сте запален международен пътешественик, струва си да плащате за годишна цена. Благодаря ти, Drops!
Необходими са филм и покритие
Обичам това приложение, има много различни начини да се уверите, че няма да забравите нищо, което сте научили и точно от това се нуждаят този тип приложения!
Не ми хареса играта с влачене на пръсти. Просто ме остави да напиша буквата там, където ги виждам. Каква е разликата дали следвам предварително определения ти път за изписване на дума. Иначе изглеждаше, че има потенциал.
Твърде просто
ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОЛИТИКИ И ИНОВАЦИИ В БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ, ... the individual preferences for learning styles in a culturally diverse
Малко бавно темпо, но добър дизайн на приложението. Просто и афективно
Apprendre la langue allemande Enseignement zuw
About “DIN EN 1065” prop,; Technical features,; DIN EN 1065 class B props ... Thanks to the certificate issued by the strict German technical institute
Тепърва започвам, така че това, което казвам, може да се промени, но мисля, че това е наистина забавен начин да науча различен език, засега се уча само как да казвам действия и имена на нещата, но чувствам, че това е най-добрият начин за мен да науча
Drops: Lär dig tyska gratis Utbildning iqx
Премиум версията е невероятна! Но списъкът с научени думи е много бъг, това е единственото нещо, което ме предпазва от 5 звезди! Това определено ми помага с немския.
Planetarium - My Pamporovo - Official Tourist Portal
Изтрих целия си напредък на всеки език, който учех. Реших, че съм направил нещо нередно, така че го направих отново и всичко го изтри отново
Добре за начинаещи. Доста разход за копаене по-дълбоко. Въпреки че намерих други приложения по-привлекателни по отношение на цената.
Вижте всички обяви за работа и кариери в TBI Bank
courses.cs.ut.ee/MTAT.03.262/2017_fall/uploads/Main/ ... “facébook.com,” which is visually similar to the original do- main name “facebook.com.
Малко е трудно да получите правилния отговор, когато трябва да свържете низа, но правите много миатаки и губите шанса си да повторите, но като цяло е добре
Страхотно за популяризиране на речника
Data Tables Generator by Supsystic – WordPress plugin
Харесва ми концепцията, около която е изградено приложението, като уроците са удобни и кратки. Приложението е добро в преподаване на основен речник, както и на половете/формите на всяка дума, но не преподава граматика или произношение. Бих препоръчал да използвате това приложение заедно с друго приложение/услуга/клас/и т.н.
Приложението е на езика, който сте избрали; и вие учите с картинки, както детето се учи чрез усвояване и звука на говорения роден език.
Твърде много реклама
Много добре. Може да използвам опция да чуя произнесената дума.
Това е наистина страхотно приложение, но след последната актуализация приложението продължава да се срива на случаен принцип.
dogwater, 5 минути на ден и само за 1 урок
изтеглете и инсталирайте Drops: Language Learning Games APK - последна версия 36.6 apk от Drops - Научете испански, немски, японски, английски, китайски,
Това е наистина забавен и ефективен начин да научите език. Мисля обаче, че горната част на описанието е за грешната версия на приложението.
Подпори с висока носимоспособност DIN EN 1065 - GBM ...
Най-доброто приложение за изучаване на езици, което някога съм използвал!! Обичам го толкова много, уроците наистина се задържат и са наистина забавни.
Drops: Aprenda Alemão Educação mzmi
Току-що имам това приложение, но вече научих много. Единственото лошо нещо 8s те повтаряха едни и същи думи в продължение на пет минути, но аз все още го обичам 🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪
Learn German Language visually Education ieti
Astrogon - Arcade platformer Arkadspel jch
Learn German Language visually Obrazovanje yhne
Това приложение ще ви помогне да научите езици.