Post by oltitococu on Mar 16, 2022 21:22:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 日杂相机 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 日杂相机 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód több aranyért ▞▞▞
▞▞▞ 日杂相机 2022 version ▞▞▞
يور ايموجيس ساك
egészen okk
Szuper csodálatos
TANGINA MO 🙄
Mindig azt írja, hogy ellenőrizze a hálózati kapcsolatot
Amikor a szűrőt választottam, mindig azt mondták, hogy "hálózati kapcsolati hiba", még a kapcsolati hálózatom is rendben van, és sok a hiba és a késés.
nem szeretem
javítsd meg. Csak javítsd ki, ember. Néztem a szűrők reklámjait, csak azért, hogy a szűrőnek olyan sokáig tartson, hogy befejezze a betöltést addig a pontig, hogy tudjon, hogyan néz ki a képemen. Adjunk hozzá egy funkciót is, ahol megváltoztathatom a nyelvet??? Nem találom sehol ezt a lehetőséget??? Nem tudok kínai karaktereket olvasni. Honnan tudhatom, hogy mi a fenét illesztek a képemre, ha egyik szó sincs angolul?? Segítség? FIX IT MAN.
خیلی بدددددددده فقط میتونم عکس انتخاب کنم 😶😐
Szép egyébként
Ez szép
Bocsi, de nagyon rossz
oo
Annyira imádnivaló
日杂相机 Фотография tovn
日杂相机 Fotograafia fvp
日杂相机 فوٹو گرافی czzc
Igen, elsőre nagyon jól néz ki és aranyos alkalmazás, imádom az összes alkalmazásodat, de amikor megnyitom ezt az alkalmazást néhány matrica, keret, szűrő, nem látom, hogy a netem rendben van, de miért ilyen
Időpazarlás
日杂相机 Фотографија gzqx
Legrosszabb
👻👻
日杂相机 Valokuvaus hzrf
Yaysyys
Nemrég telepítettem ezt az alkalmazást, és amikor először használtam, rendben volt, és tökéletesen működött, de amikor ma megnyitottam, hogy használni tudjam, azt mondta, hogy "hálózati hibám" van, bár a WiFi teljesen rendben van, javítsd ki ez a hiba, nagyon tetszett ez az alkalmazás (
بدترین برنامه
<a href=""></a>
Hahahah
rendben
Nem menő
mindig azt írja ki, hogy "hálózati hiba", bár jól működik
Folyamatosan lemaradt, és bizonyos szűrőknél nem működik, és a forrrreevverr használatához vagy megnyitásához szükséges, KÉRJÜK, MEGJAVÍTSA!! Nagyon szeretem ezt az alkalmazást, bár szomorú, hogy így látom😓😓
szeretem
Rossz
Ahhhhh nem letölthető
Jó
megoldani a problémákat, nem tudom használni. folyamatosan azt írja, hogy "hálózati hiba".
Állítsák meg az indiai embereket, hogy ez egyértelműen kínai, ne használja ezt az országunkra
Hamisítvány