Post by oltitococu on Mar 16, 2022 21:28:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Ops - Стрелялки Шутеры ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Ops - Стрелялки Шутеры IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za povećanje primogema ▞▞▞
▞▞▞ Modern Ops - Стрелялки Шутеры 2022 version ▞▞▞
Ova igra je kao kaunter
Ekstr
Modern Ops: Gun Shooting Games የእንቅስቃሴ spob
Super odlično je
Ima akcije i puno puški A lagano je igrat.
Hvala na odgovoru.
Igra trosi kredit materinu!
Zabavna igra laka za igranje, jedini problem koji imam je taj što se zamrzava i kvari većinu vremena kada sam tik uz svoj ruter.
Najbolje
Farm Town Village Build Story Kasual etqn
Glupa aplikacija
1) Daje nam nešto zauzvrat nakon donacija. 2) Dajte više ključeva u igri 3) Napravite opciju za trgovanje zlatom
schlechte Kopie CS: GO
Kad bude ažuriranje da ima dugme za pucanje
Igra radi kako treba za hakere i one koji imaju novac.Puno sam pucao u glavu i osjećam se kao da gađam ćorke kad naiđem na elitne klanove i te džukele. Jasno je da im nešto nije u redu s igrom. Igra je nekad bila cool. Ali sada vidim puno b.s. Ne bacajte svoj novac.
do sada je to stvarno laka igra, jednostavna. možete gledati oglase da biste dobili dvostruke nagrade na kraju utakmica u igri. kada budete promaknuti, također možete pogledati video za nagradu. besplatni sanduci su video. a darovi su video. većina videa traje 30 sekundi, a neki i kraće od toga. primijetio sam što je video duži to je nagrada iz mog iskustva bolja. nije loše. Do sada sam bio prilično dobar kao prvi put korisnik ove igre.
dobro je ali u nekim trenucima udari
Zapinje na stranici "bitka pronađena, priprema za bitku".
Zaostajanja i nepravedne bitke nakon razine 10. Spremite se. Razine 7 i 10. Protiv razine 20 ili više + platite za pobjedu. Testirao sam igru skoro 2 tjedna
👍👍👍👍👍👍
Najgore što ste mogli učiniti je ubaciti tu prokletu kosu u igru. Prešlo je od pucačke igre do trčanja uokolo i rezanje. Koja šala. Teško ćeš se spotaknuti.
Bolje od svih fps igrica ispod 500mb. Kontrole su vraški dobre, a iskustvo snimanja je nevjerojatno. Osjećat ćete se kao da igrate Warface, ali puno lakše i sa Super glatkoćom. Hvala dragi programeri za ovu divnu igru. Jednostavno volite 😘❤️
3 zvjezdice jer ako ga igrate dugo, kasni i odjavite se. Osim toga, grafika je u redu. Snimanje je dobro. Samo popravi te stvari i možda ću dati 5 zvjezdica.
Modern Ops - Gun Games Shooter Laga nvat
Igra je super laka. Ne znam o čemu svi pričaju da je sve teže kako napreduješ. Samo uzmite P90 i svoj set. Rekao bih da je to gotovo tako lako da je s vremena na vrijeme nepravedno prema drugim igračima. Jednom kada znate kako, jedna osoba može zarobiti cijeli tim na TD-u. FFA je ludo brz i zabavan, ali doslovno se mrijeste točno u sredini karte gdje se odvija većina vatrenih bitaka. Općenito odlična igra, samo treba balansirati. I killcams!
Vrlo lijepa igra, ali želite zadržati i tp i fp.
Dajem 4 zvjezdice jer su to jako lijepe igre i pucanje, ali nije bolje nego da drugi servira igrice kao što su a-free fire,mordan strike i shoot killer i ok nije loše to je lijepa igra i download sada 🖕✔😃😃
Ovo je sjajna igra, ali trebali biste razmisliti o dodavanju skinova za djevojke koje su gotove, dobra je igra
Modern Ops: Gun Shooting Games Action prtx
Predobra igrica
Ok trash igra izgleda kao da je ova igra puna hakera > i ne volim 1. da mnogi ljudi s niskim razinama imaju hakove i reci mi kako je ovo jedina igra koju možeš prevariti brate svaki put kad se pridružim predvorju uvijek je tako niska razine hakeri i još jedna stvar koja je ova igra puna hakova i znam da ne možete varati na cod mobile brzo ćete dobiti ban tako da je ova igra smeće🧐🧐😡 i još jedna stvar koju ova igra treba. A. Ažurirajte i to je kao plaća za pobjedu 😡😡😡 i to je 1 zvjezdica za mnoge hakere
Dobra igra do sada! Sviđa mi se ciljanje kako puca za vas! Jako je teško igrati na mobilnom uređaju, a ova igra je stvarno dobro napravljena za svoju platformu. Jedini problem je što vas programeri proganjaju mikrotransakcijama. Također ne mogu napraviti nikakav napredak kada mi svaki deathmatch ili bilo koju vrstu igre koju igram ne dopušta da završim jer me zaostaje i isključuje me iz wifija, imam 5G i 2G spektar. Nije važno što radim. Rekao bih da će vas svakih 7 od 10 igara prekinuti. Molimo popravite
Modern Ops: Gun Shooting Games Aksiyon gaw
Glupost
akcija je i lako se slagati s timskom igrom
dobro, ali 1. nema kill cam 2. nema gumba za prijavu
Vrlo dobra igra, ali postoji neka varanja, drugi timski igrači ubijaju vrlo brzo i kada mi ubijemo oni dobivaju manju štetu
Volim ovu igru i volim koncept, ali zašto to nije 5 zvjezdica je zato što svaki put kad igram meč uvijek igram s botovima, želim igrati s online ljudima
Super je uvijek sam na vrhu, ali zašto ću ovoj igri dati 3 zvjezdice jer ponekad malo zaostajem, popravite to da možemo u potpunosti igrati mir 😊❤️😳
Kad sam bio na razini 1-5, sve što mi je bilo stalo je da se zabavljam sa svojim prijateljem, ali nakon 2 godine igranja, imao sam preko 70 000 ubojstava jer sam igrao svaki dan i prestao sam se zabavljati nakon što su svi moji prijatelji odustali pa sam jednostavno igrao sam. Bit će to najbolja igra na vašem telefonu 1 mjesec, ali onda ćete se znojiti
Ova igra je super, nemam problema, sve vi nivo malo spori vaši neprijatelji su kida tjedan oni ne daju izazov. Imao sam 38 ubojstava u jednoj rundi u trećoj igri, naravno, imao sam malo iskustva, ali bilo je vrlo lako.