Post by oltitococu on Mar 16, 2022 21:40:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack hra (více klíčů) ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Dobrá aplikace. Má ale stejný obsah. Neexistuje žádný nový obsah. Proto dávám této aplikaci tři hvězdičky.
Všechny ty muže v místnosti jsou falešné. Ale jediná věc, která je skutečná, je to, že když ji odstrčíte ze stolu, vidíte něco v jejích očích. Je mi deset. Dostal jsem tuto aplikaci dnes a jsem rád, že odstranili chatovací panel. Když jsem zjistil, že kvůli této aplikaci zemřely děti, tak jsem se vyděsil, okamžitě jsem ji odinstaloval a přečetl si další informace. Vyděsil jsem se víc. Ale pak jsem hledal, jestli je to opravdu nebezpečí. K mé úlevě. Některé webové stránky prokázaly, že mluvící angela stalker může být falešný.
Tahle ta hra jse mi líbila dokud jsem v jejích očích něco viděla a koukala jsem se na nějaká videa že má kameru v očích tak jsem na ni mluvila proč XD
nn
Pro mě super hra. A pro ty co zjišťují jestli v očích kamery má nebo ne tak si dejte rok 2001 a víc.(Někoho možná uvidíte) Pak můžete vyzkoušet rok 1999.(Nic tam nebude) Přeji zbytek dne
Někdo měl pravdu, v Engeliných očích byl stín a malý chlapec. Tato hra je trochu nudná a trochu děsivá. V jejích očích jsou divné dvě věci. Takže teď nevím, jestli mě ty lovy vyděsí nebo ne. Tato hra je opravdu trochu děsivá...Ale pro jistotu jsem dal Wong věk. Narodil jsem se v roce 2011, ale dal jsem 9111.ya teď mi bylo 10 let.😐😐😐.Doufám, že ten chlap, co to udělal aplikace nikdy nepřečte mou zprávu.😰😰😰.
Fakt to nestahovat je to nebezpečná hra v očích má buďto kameru nebo chlapa.Fakt to nedoporučuji.Kdo chce tak na své nebezpečí hele je mi 9let a jeden youtuber to ve vydeu to říkal.Kdyby jsem si pamatoval jméno tak bych to jméno napsal eště jednou tuto hru nestahovat!!!!!!!ten kdo si to stáhne je kokot!!!Takže si to hned du odinstalovat.A poslechněte mně i ostatní!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Ten člověk je hacker!!!!!Koukněte se do očí!!!
Bike Stunt 3d Motorcycle Games Simülasyon rgso
Toto bude. Hustý
To je hrozně já jsem tam viděl nakiho chlapa nebo hackera a můj pokoj
Tato aplikace vir ona vás sleduje já sáma to viděla! NESTAHOVAT!!!!!
Ahoj, opravdu miluji ten starý, kde jsi mohl mluvit a psát věci s Angelou a mít ty zábavné otázky. Chybí mi možnost si skutečně promluvit s Angelou a přijít do hry a Angela říct Ahoj. Můžete to prosím vrátit?... hra už není tak zábavná, jako byla.
To nám NESLEDUJE!!! Klidně jsi udělej screenahot a přibliž si to a v tom oku nic nemá, to, kde na Googlu vidíte, že je v oku chlap, tak to je jen upravené ve photoshopu!!!
Tuto hru jsem si stáhl pouze proto, abych mohl pomocí chatu mluvit s angelou, protože jsem viděl na youtube videa s lidmi, kteří kladli divné otázky, a znělo to legračně, tak jsem si hru stáhl a oni chat odstranili! Bez toho je to nuda. Také díky realistickému vzhledu Angely a Bena vypadají divně a trochu strašidelně. Hlavně Ben. Hra je v pohodě, myslím. Doporučuji My Talking Angela, ta hra je lepší a Angela nemá tak realistický vzhled, který by ji děsil!
Vždyť v těch očích nic není třeba se bát hrál jsem to ve 23:00 nic tam není ale jen mě zarazilo já jsem se usmál a ona se usmála tak Pokazdý
Všichni pořád říkají, že v jejích očích je muž, nebo vás kopíruje, to není pravda, to všechno pochází z internetového příběhu, který má dělat věci ještě děsivější, než je, creepypasta, která má za cíl pobavit lidi. Odinstaloval jsem to, protože jsem se nudil a nefungoval mikrofon, v jejích očích opět není žádný muž, pokud něco, byl to jen odraz stínů, dokonce jsem viděl i slunce, když se trochu pohnula, když se poflakovala.
Je to docela dobrý ale už si s ní nejde psat
Talking Angela Rozrywka scr
Tohle je ta nejroztomilejší hra, jakou jsem kdy hrál! Dokonce mám i druhou hru: My Talking Angela! Včera bylo Angele 5 let na My Talking Angela! Myslím, že to samé se stane na My Talking Tom 2! Talking Angela se mi strašně moc líbí! I když lidé říkají, že v jejích očích je muž, nikdy jsem toho muže nikdy nikdy neviděl. Mluvící Angela je tak roztomilá!
Je to víborna hra
Tato aplikace je opravdu děsivá!!! Dal jsem Angele čokoládu a bylo tam napsáno, že si pořídím kočku a budu se neustále škrábat. nevhodně se jí dotýkat a nemyslím si, že je to pro děti dobrá hra. Četl jsem hodně recenzí a hodně lidí říkalo, že by v jejích očích měli být muž. Viděl jsem, jak nadávám nejen v očích Angely, ale i ve psech.
Dobře, takže od té doby, co jste odebrali textovou funkci, byla docela nudná, stejně jako u hry Letters, kterou máte s Tomem a Angelou, udělali jste hru velmi nudnou, mimochodem, vaše hry jsou snadno hacknutelné a mnoho dětí en jsou špehováni cizími lidmi v očích. Prosím, stáhněte tuto hru, než reee nahlásím tuto a všechny vaše hry na vládní webovou stránku. Děkuji a přeji špatný den.
Neni. Proste super
KOLIKRÁT VÁM TO MUSÍME VYSVĚTLOVAT ŽE KAMERA TAM NENÍ BUĎ JE TO VÁŠ ODRAZ ANEBO VÝPLOD VAŠÍ FANTAZIE JINAK TO ANI NENÍ MOŽNÉ A PROČ BY DO TÉ HRY DÁVALI KDYBY TO CHTĚLI UTAJIT JE TO SUPER JAMU SUPER ANEBO A HRAJE KDYNEIV UVIDÍTE NA GOOGLU, TAK BYCHOM TAM JEŠTĚ MOHLI CHATOVAT TAK SE ZAMYSLETE BUĎ JSTE NAIVNÍ NEBO PSYCHICKY NARUŠENÍ
je dobry ze mluvi to je tak vse
Kamery zakazte tu hru kurňa a dívejte se na ty obrázky než si hru stáhnete!
Hrála jsem ji a začal mi vibrovat mobil
Před několika lety jsem si rád povídal s angelou, můžeme ještě mít starou verzi....
Všechno co je na internetu nemusi byt pravda jako třeba tohle s tema kamerama nebo ze ma radioaktivita vliv na zvirata a ty zvirata mohou zmutovat a pak zabijet lidi je to lez prosimvas i veci na wikipedii nemusi byt pravda proste to tam nekdo napise a je mu jedno jestli to je pravda nebo ne proste chce vystrasit lidi nebo si udelat srandu nekomu se treba tahle hra nelibila a tak napsal ze angela ma v ocich kamerky a vidite co z toho je proste velke halo okolo toho ue nekdo napsal za angela ma v ocich kamerky
Dobrý dobrý dobrý dobrý dobrý
Kdybybto bylo v čestině bylo by to lepší
TALKING Angela je dobrá hra, ráda mluvím Angela, dělá mi to radost
Nevím čemu mám věřit,každopádně mám trochu strach protože ty obrázky z googlu...
Chce to moc informaci aj v televizi v hlavnich zpravach rikali ze vas tato hra sleduje posilala mi to teta protoze vi ze to hraju
Já jsem na neutrální Straně. Možná tam jsou kamerky, ale když si přečtete komentáře těch co píšou příběhy, že se zabili nějaké děti, můžete si toho všimnout, že tam píší "a ten jí napsal adresu,, tak si myslím, že někteří nejsou tak blbý, aby adresu vůbec psali.
Talking Angela મનોરંજન bocl
Dal jsem tomu 3 hvězdičky, protože chci, aby se vrátila verze s textovými zprávami, podívejte se jen proto, že jedna osoba začne povídat, neznamená to, že musíte všichni panikařit, plz můžete vrátit starou verzi, byla to mnohem zábavnější než nová věc bez textových zpráv
Tato hra nemá chybu. Vačka se nepohybuje a neřekla náhodné věci, moje sestra se mýlí v pohybu vačky a já to věděl!!! Bezpečné pro děti i dospělé!!!
Nevím jak mám reagovat......kamery jsem neviděla.....ale když jsem se usmála .....usmála se taky.....dokonce i když jsem zívala....opakovala.... divné
Talking Angela বিনোদন qft
Nejhorší hra na světě. Netahujte! Má to v očích kamery . Za to dávám jednu hvězdu.
Viděl jsem recenze a rozhodl jsem se, že si to vezmu. Jakmile jsem to dostal, začalo to říkat, že mě sleduje, i když jsem nic neřekl. Opravdu jsem se vyděsila, takže jsem se nalíčila, ale make-up byl z její hlavy NEINSTALUJTE
Tak má v očích kamery nebo ne?
miluji to, ale zkoušel jsem chatovat s angelou, ale jsem na počítači, líbí se mi to, ale je to trochu nudné, dám hvězdám
Velmi příjemné, zvláště když mám doktora nebo zubaře, moje dcera si ráda hraje s Angelou, když na mě čeká.
Množství lidí, kteří s vámi mluví o „hackerovi“ nebo „člověku“, je doslova falešné. Za prvé, PROČ by člověk implementoval kameru do oční bulvy a ukazoval se? Tyto fámy vznikly už dávno a jen plod by jim věřil.
Tato hra není děsivá, ale ve staré verzi je její oko obrázek halloweenských záběrů a na této hře nic není a POKUD SI STÁLE MYSLÍTE STRAŠIVÉ, KOPÍM VÁS, ŽE TATO HRA JE nevinná a nudná....
Nevíte jak s ní chatovat
Jednou jsem se díval na youtubera, nebudu říkat jeho jméno, ale hráli tuhle hru a stejně to bylo děsivé, když jsem se díval, slyšel jsem svou sestru říkat "to je zábava" šel jsem se podívat, co hraje, bylo to aplikace mluvící angela! Řekl jsem, že to můžu zkusit, a místo hraní jsem to smazal a řekl jsem jí proč. Začala plakat, protože některé děti byly uneseny poté, co si hrály. NESTAHOVAT!!!
Má to kamery koukněte se na YouTube a napište top5 nebezpečných her a uvidíte pffff
Talking Angela Zábava aaob
Super hra