(Android/iOS) Christmas Countdown Manó FULL 2019 feloldás (billentyűk növelése)
Mar 16, 2022 21:47:02 GMT
Post by oltitococu on Mar 16, 2022 21:47:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Christmas Countdown Manó FULL 2019 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Christmas Countdown Manó FULL 2019 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldás (billentyűk növelése) ▞▞▞
▞▞▞ Christmas Countdown Manó FULL 2019 2022 version ▞▞▞
57 éves gyerek vagyok, és csak ♡♡ ezt.Jól megtervezett Szórakoztató visszaszámlálás karácsonyig. ♡♡ Minden évben ezt használom gond nélkül aranyos és vidám BOLDOG KARÁCSONYT! - Samsung Galaxy S8
Nagyon aranyos alkalmazás. A gyerekeim szeretik a visszaszámlálást, a legkisebbem pedig nevet a manók idején.
Aventura de Natal - 2019 Educativo jraz
חג מולד ספירה לאחור סיפור שלם חינוכי zbja
Szórakoztató!
A harmadik napon, és nem sok mindent láttam... de aranyos bár... remélem, hogy jobb lesz.
Letöltöttem az ingyenes verziót, és megkért, hogy fizessek a frissítésért, mert úgy gondolta, hogy többet tehet, ha fizet, ezt követően továbbra is kéri a .e-t, hogy fizessen... szóval maradjon az ingyenesnél!!
Csak egy CSODÁLATOS alkalmazás. Szeretem! Ez okot ad arra, hogy minden nap felkeljek a takaróból és ajtót nyissak. A következő történet csodálatos és interaktív. Mindenki nagyon jól érzi magát ezen az alkalmazáson – én tettem!
Szeretem!
Néhány éve használom ezt az alkalmazást, nagyszerű módja annak, hogy visszaszámláljak karácsonyig
Most megvan a teljes verzió, nagyon jó.
Tavaly volt ez az alkalmazás a lányomnak, és nagyon tetszett neki. Most fizettem érte, és minden alkalommal erőszakkal záródik, amikor megpróbálom kinyitni az 1-es ajtót!!!
Második év! 12/2/13... 7 éve! Nagyon szeretném, ha frissítenéd!
Ez a második alkalom, hogy ezt az alkalmazást használom. Soha semmi gond, és a lányom imádja.
Elképesztő
Remélem, hogy a következő verzióban zenét és még sok karácsonyi történetet fogunk látni!
Egy jó játék
Szeresd ezt a játékot! Tavaly letöltöttem és egész évben decemberre vártam, kezdhetem újra!!
Ez tökéletes arra, hogy minden nap szórakoztassam a fiatalomat. Frissítettem a telefonomat, és az alkalmazás nem ugyanaz. Sok ismétlődő tevékenységgel csinosították.
Szeretem ezt az alkalmazást.Ez a második évem vele, és nagyon szeretem.
Ez szuper. Én és apám minden évben játszunk ezzel a játékkal. Van új vagy más?
Aranyos ap, de bárcsak december 25-ig menne, és ne álljon meg karácsony estéjén
Sokkal jobb, mint egy igazi naptár csokoládéval vagy hasonló szeméttel.
A lányomnak nagyon tetszett ez az alkalmazás. köszönöm!
Szegény!
Kidobott pénz. A gyerekeim nem fognak izgulni egy béna történetért/játékért, inkább egy ismételt történetért/játékért egy új ablakban.
Szép. És nagyon vicces.
Talált nagyon nem reagál, sok lánya nem boldog
Az új frissítésen már nem működik, de ezt már évek óta csinálom
Szórakoztató játék. Remek grafika.
A fiam szeret játszani a mindennapi kalandokkal. Most 4 éves és 2 éve csináljuk.
Egy kis törés kétszer kell fizetnie. Nem éri meg. Aranyos gyerekeknek, de egy árban kell lennie az egésznek.
Karácsonyi manó kaland
A fiam minden évben imádja! A fiam és én is imádjuk!
Könnyű, szórakoztató kis ártatlan játék imádom, minden évben játszom vele
A 20 hónapos unokám imádja ezt. Egyesek, mint a 24, úgy tűnik, nem csinálnak semmit. Aranyos mulatság!
Remek játék, amellyel felkészítheti a gyerekeket a karácsonyra
Bárcsak több hang vagy zene lenne, mindkettő nagyszerű lenne ahelyett, hogy az ajtók nagyobb számokkal szólnának
A Kiss from Death: Anime Otome Virtual Boyfriend Petualangan kwva
Kerstmis Elf Adventure FULL Educatief ucwu
BAROMI JÓ
Ez az alkalmazás nagyszerű a két fiammal. Minden reggel beszaladnak a szobámba, és megkérdezik, ki nyithatja ki ma az ajtót. Igazán nagyszerű az ünnepi hangulat megszerzéséhez.
Natal Countdown Cerita - FULL Pendidikan zqu