Post by oltitococu on Mar 16, 2022 21:59:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg, Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg, Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове за увеличаване на парите ▞▞▞
▞▞▞ Egg, Inc. 2022 version ▞▞▞
Много добра игра на празен ход, харесвам потребителския интерфейс и характеристиките на играта.
Това е невероятна игра, но за всяка стъпка напред се случва нещо като днешния артефакт nerf и просто изсмуква толкова много удоволствие. Платих $15 (NZ) за тяхното професионално разрешение, повече, отколкото обикновено бих бил готов да похарча за незадължителна мобилна покупка, защото мислех, че това ще е единственият път, когато ще трябва да похарча пари за тази игра. И въпреки това промени като тази правят златната касичка почти необходима.
Харесвам тази игра, играя от 5 години. За съжаление запазвах артефакти, за да ги консумирам по-късно заради невероятните им добиви от златни яйца. Тъй като получих съобщение, че вече са почти безполезни, играта просто не е толкова полезна за игра. Ще трябва да го оставя за известно време, за да намеря нова игра.
Egg, Inc. Simulation mwo
P2W може да даде огромни предимства за лицата, които плащат, просто напълно небалансирани и несправедливи.
Играта е добра за първите няколко яйца/етапа, след това темпото се забавя до пълзене около тахионните яйца и спира да бъде забавно, при тахионните яйца се усеща повече за това колко реклами можете да гледате или истински $$ можете да похарчите, а не колко добре можете да управлявате вашата ферма
Играта е страхотна
НАЙ-ДОБРАТА ИГРА ЗА ВИНАГИ
Доста стандартна игра с докосване. Като каза това, много кранове просто остават нерегистрирани, така че в крайна сметка пропускате неща, които сте докоснали ясно. За нормалните бутони това е простимо, но за неща като дронове е доста лошо - дори изглежда умишлено. Всички сгради трябва да имат специфични бутони, тъй като всички са твърде лесни за неволно докосване.
Играта е супер интересна и зарибяваща теглете без да мислите
<a href=""></a>
Забавна игра. Включете добавки. Достатъчна премиум валута без разходи.
Страхотна игра. Много надстройки и трябва да гледате реклами само ако решите да ги гледате. Имате възможност да купувате неща като членство с истински пари, но всъщност не се нуждаете от това. Като цяло страхотна игра. Никога няма да изтрия тази игра. Любимата ми част е когато отиваш в космоса.
Egg, Inc. จำลองสถานการณ์ nslo
Трябва да закупите разрешение (добавка), за да можете да напредвате равномерно, което е глупаво.
Прекрасна игра, малко скучна след по-високи яйца. Сега не мога да си купя нищо бъг. Играта няма да ми позволи да отворя касата за прасенце. Така че искам да харча пари и няма да ми позволиш.
До последната актуализация беше 4.5. Те промениха играта, така че получавате много по-малко награди и златни яйца за упоритата си работа и разлагащите се артефакти, които събирате. Тази актуализация ме вбеси.
Egg, Inc. Симуляторы zxa
Забавна игра на празен ход рекламите са по избор, но по някаква причина не мога да гледам видеоклипове, въпреки че щракна върху гледане, нищо не се случва (LG v60 thinq 5g)
Беше много забавно, но лошото е, че всеки път, когато имам пилета, изостава
Тази игра бавно се превръща в P2W игра.
Играта има известен чар, който ме връща към нея, но може да се повтаря и предизвикателствата IMO са малко твърде трудни без бустери. Освен това, това е страхотна игра!
Кеф
Забавна игра, но твърде много микротранзакции
Актуализация: Наистина ми хареса тази игра, с изключение на една голяма пречка. Вече няколко пъти броят на яйцето на душата ми е замръзнал, което ми пречи да се възползвам от усилвания и събития за умножаване на престиж.
здравей Страхотна игра. Ако мога, бихте ли могли да покажете действителната стойност на изхода на яйцата на екрана на депото за доставка, също под лентата? (Съжалявам за всяка граматична грешка. Английският не е моят майчин език)
Наистина обичам тази игра, но договорите оставят много да се желае. Наистина бих искал да мога да напусна кооперация, без да напускам целия договор. Често пъти аз съм единственият, който върши работа, а всички останали просто яздят за безплатните награди. Наистина е гадно.
Харесвам тази игра, но им се иска да направят възможно излизането от ферми с предизвикателства, за да се върне към основната
Честно казано най-алчните разработчици наоколо. Сигурен съм, че правят състояние и се смеят на всички, които плащат да играят тази игра (включително и аз до сега). Изпразвал съм касичката повече пъти, отколкото искам да призная, и все още имам чувството, че тази игра не води до никъде. Защо изобщо се притеснявах. Потърсете другаде хора, моля. Ще бъдете принудени да гледате реклами и да плащате реални пари, ако искате да видите някакъв напредък и честно казано, дори не си струва. Научих си урока късно.
Това е забавно губене на време. Както каза друг рецензент обаче, кооперацията оставя много да се желае. Редактиране: Сблъсквате се с проблем, при който няма да изтегли най-новата игра, запазена между устройства. Не съм сигурен дали това е проблем с играта или с Google Play игри.
ez
Добре, но не страхотно. Отсъствах от играта точно за 24 часа и спечелих само 5 буст токена за настоящия си договор. Трябваше да има 12, тъй като трябваше да получавам по един на всеки 2 часа.
Напоследък започна да ми се случва много странно нещо, докато използвам приложението. Всеки път, когато отворих приложението през последната седмица с включен звук, в рамките на първата минута от използването на приложението музиката започна да се възпроизвежда. Проверих настройките си в приложението и всички звуци и музика са изключени. Музиката спира само след като принудим приложението да се затвори. Винаги е една и съща музика и се връща всеки път.
Egg, Inc. Simulazione pkmi
Защото е занимателна игра
Като цяло това е забавна и изненадващо релаксираща игра. Би било хубаво да можете да намалите мащаба и да видите цялата ферма, докато расте. Има някои неща, които не трябва да поскъпват, но това съм само аз. Наистина не е нужно да плащате за нищо.