Post by feltatousmape on Mar 13, 2022 1:48:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mindegyik feloldása ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Mijen kamera nincsis a mugy jólet
Tactical War: Tower Defense Game Strategy pdvd
Nem rossz. :-)
A játék nagyon jó. Nagyon szeretem ezt a játékot. Köszönjük, hogy elkészítetted ezt a játékot
Ginger nagyon cuki!
Talking Ginger मनोरंजन uyao
Говорящий Джинджер Развлечения iyze
Szerintem hujeseg az, hogy kamera van a szemeben
Nagyon szórakoztató játszani, de talán tegyetek rá több játékot😊😊
Ez a játék nagyon érdekes és jó a gyerekek számára. Nagyon szeretem ezt a játékot. Szóval 5 csillagot adtam
Először szórakoztató, de unalmassá válik, de én és az 5 éves bátyám mindig éjjel használjuk a fogmosás időzítőjét
Szép munka, gyors és pontos 😜
Béna
Valószínűleg nem fogom megvenni a youtube-on, figyelmeztetést mutat rá, valami a szemében, ami téged nézhet, a hacker betörte a szeme(ke)t, vagy valami ilyesmi, van valami furcsa/hátborzongató/veszélyes a szemében, igen. valami nem stimmel a rejtett szemekkel, van egy személy, aki betört a szeme belsejébe, aki gyerekeket akar elrabolni, inkább nem megyek ki a házamból, és megmutatom, hol lakom, vigyázzatok magatokra, viseljetek maszkot, maradjatok otthon, maradjatok édes, viszlát! ÉS Az Outfit7 Limited javítsa ki ezt
Bgyon vigyazatok evvel a jatekkal mert kamera van a szemeben
Tetszik a játék, de úgy látok, mint egy ház a gyömbér szemében. Eltávolítom a játékot, hátborzongató😱
Amit irtatok es ezert en magam nezem meg es letakarom a kamerát
Tetszik a játék, de néha túl sok hirdetés lehet benne, és szeretném, ha nem csak a fürdőszobában fogat mosni, zuhanyozni, hajszárítást és rejtvényeket megosztani, és a másik dolog, amit megosztanék, az egy kicsit több volt ennél. szórakoztató volt, öt csillagot adtam volna neki, ha olyan közel áll, mint a Talking Angela és a Talking Ben
jó időzíteni, mennyi ideig kell fogat mosni, imádom
Egyszerűen imádom nagyon aranyos...
Nem a legjobb nem nyitja ki
KAMEEERRRRAAAAS
a nővérem szereti ezt a játékot, de van néhány probléma ebben a játékban
Meg sem éri!!!!!!"
Talking Ginger Pramogos srt
Amikor elolvastam az összes hozzászólást, megijedtem a játéktól, de a 4 éves unokatestvérem elkezdett vele játszani, és nem láttam semmit a szemében, mint egy férfi vagy iroda, ezért hagyom, hogy játsszon, és én majd meglátod van-e ember. Oké, szóval többet játszottunk a gyömbér játékkal és LÁTTAM AZ IRODÁT az unokatestvérem nem tudta, de nem baj, írok újra, ha látok valami mást, de amikor meglátom a férfit, írok még egy bejegyzést, majd TÖRLÉS furcsa és túl kornak megfelelő játék.
Fura
a gyerekeim szeretik ezt az alkalmazást
Ez a valaha volt legjobb beszélő macskajáték, DE.. egy férfi van a szemében, mintha... kamerán keresztül nézne téged. (Btw ezt a véleményt az apám fiókjában írom), és anyukám sem hisz nekem, azt mondja, hogy pixar hatása van a szemre, és úgy érzem, hogy nincsenek pixar effektusok? Ezért lefotóztam, és nagyítok rá. lásd jobban, és tesó... felejtsd el, ne töltsd le. Lehet, hogy képes lesz a nyomodra bukkanni, és nem tudom, hogy az Outfit7 azt akarja, hogy az emberek megsérüljenek, de azt hiszem, valaki feltörte a játékot.
NE TELEPÍTSE EZT AZ ALKALMAZÁST!!!!!!!!! Körülbelül 2 hónapja volt ez a játékom, és megengedtem neki, hogy bármit halljon, és egy nappal később az összes képem olyan volt, mint Talking Tom, a macska véres szemekkel. Azt hittem, hogy ez egy tréfa a bátyámtól, de 7 nappal azután zenét hallgattam, és csak bámultam, ahogy hallottam, MJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ olyan hangos volt, és a nyávogások olyanok voltak, mintha egy ördögmacska mondaná, majd elmondtam anyuval eltávolítottuk. Kérjük, ne telepítsen semmilyen Outfit7 játékot
Pánik kelto barmok fosok hogy el visznek
Ez egy nagyszerű játék, de hibás, és láttam egy ember árnyékát és egy ablakot, ami hátborzongató, ne töltsd le
NINCS SEMMILYEN HÜ**E KAMERA A SZEMÈBEN!
Gyerekek van egy FONTOS MONDATOM VAN! EZEK A MACSKÁK A TOM MEG EZ STB... NE TÖLTSÉTEK LE MERT KAMERA VAN A SZEMÜKBE!!!!!!! HIGYJÉTEK EL NEKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kis unokaöcsém nagyon szeret ilyen játékokat játszani, de talán még egy kicsit? És kérlek, ne próbáld ijesztgetni a gyerekeket azzal, hogy úgy néz ki, mintha valaki az ő szemükön keresztül kémkedne utánad. Egyszerűen nem helyes